Pages

Wednesday, September 9, 2009

Gazpacho



Gazpacho

200 g hard bread, diced
1,2 kg tomatoes, peeled, seeds removed
600 g cucumbers, diced and peeled
2 cloves garlic
2 green bell peppers
1 onion
2 Tbsp vinegar
6 Tbsp olive oil
salt
ground black pepper

Ground bread with all the vegetables in a meat grinder. Add vinegar, olive oil, salt and pepper to taste, stir well and leave in the fridge for a couple of hours.

Recipe is from Sale & Pepe, Serbian issue for July/August 2009.

LOGO SALE&PEPE

7 comments:

  1. I'm a big fan of gazpacho! Yours looks delicious!

    Cheers,

    Rosa

    ReplyDelete
  2. Obožavam Gazpacho, ovaj tvoj mi izgleda drugačije od onih koje sam jela (uvije ga jedem u restaću pa ne znam kaj točno ide u njega). Sigurno ću isprobati tvoj recept sad kad ima svih potrebnih namirnica u izobilju.
    Jako mi se sviđa ova zdjelica u kojoj si ga poslužila, izgleda totalno rustično i baš paše uz ovaj recept. :)

    ReplyDelete
  3. @Andrea - Tu sam cinijiju kupila nekada davno mami kad sam bila na nekoj rekreativnoj nastavi :)

    Inace, sam gazpacho je bas bas "lukav". Cisto da ako neko ne voli smanji kolicinu. Meni je bilo taman ;)

    ReplyDelete
  4. odvratno izgleda

    ReplyDelete
  5. Looks delicious! I love gazpacho.

    ReplyDelete